SMAKEN

van het creatieve communicatie bureau in Haarlem

Ben je op zoek naar een creatief marketing, communicatie en design bureau in Haarlem? Dan is Versgeplukt communicatiebureau in Haarlem de juiste match.

Versgeplukt communicatiebureau Haarlem is een allround communicatiebureau.  Gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van creatieve en effectieve communicatie. Vanuit de Waarderpolder in Haarlem verzorgt Versgeplukt voor leuke opdrachtgevers in uiteenlopende branches, hun interne en externe communicatie. Versgeplukt heeft vele smaken in huis: concept en strategie voor campagnes, branding, online marketing, grafische vormgeving en webdesign, realisatie van websites en apps. Gedreven en ervaren om complete marketing-, branding- en positioneringstrajecten van begin tot einde te ontwikkelen, vorm te geven en te begeleiden.

Communicatiebureau in Haarlem met een bite

Versgeplukt gelooft in een heldere en directe aanpak van creatieve communicatie en reclame. Dus niet oneindig lang vergaderen en omvangrijke rapporten en analyses. Maar gewoon kort en krachtig ‘to the point’ handelen gebaseerd op feiten, ervaring, gevoel en goede smaak. De kennis en deskundigheid van onze opdrachtgevers nemen we graag mee in het bedenken en vormgeven van campagnes, acties en communicatie. Versgeplukt is in staat om snel tot de kern te komen. En te verrassen zonder te vervallen in clichés. Wil je de interne organisatie motiveren, inspireren en laten excelleren?  Dan is een goede interne communicatie van groot belang. Je kunt daarbij denken aan interne campagnes en strategie. Want alle middelen om je communicatie doelstellingen te bereiken kun je toevertrouwen aan Versgeplukt communicatiebureau Haarlem.

Versgeplukt communicatie heeft vele smaken in huis. Zoals concept en strategie, grafische vormgeving en webdesign, realisatie van websites en apps. We zijn gedreven en ervaren. Daarom is Versgeplukt goed in staat complete marketing-, communicatie- en positionering trajecten van begin tot einde te ontwikkelen, te begeleiden en vorm te geven. Hiermee kunnen we zowel de interne als externe communicatie naar een hoger plan tillen.

Waarom kiezen voor Versgeplukt communicatiebureau in Haarlem?

  • Geen moeilijke verhalen maar heldere ideeën
  • Slimme creatieve communicatie, origineel en pragmatisch
  • Korte lijnen en persoonlijk
  • Full-service communicatiebureau zonder overhead
  • Online en offline communicatie onder één dak
  • Strategische sparringpartner (ook op gebied van innovatie en processen)
  • 3 minuten lopen van Haarlem CS en parkeergarage
  • Verse koffie en een inspirerende omgeving

wat

Welke smaken? Dit is waarmee Versgeplukt je verder helpt:

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.

werk

De laatste verse creaties

Geen berichten