Wij zijn het bureau voor SEO en zoekmachine optimalisatie in Haarlem.

Met Versgeplukt ga je beter scoren in Google

Laat Versgeplukt SEO Haarlem jouw zoekmachine optimalisatie verzorgen. WE KNOW SEO!

google optimalisatie en seo haarlem

SEO zoekwoorden onderzoek. Essentieel voor Google succes!

Welke zoektermen gebruikt de doelgroep om te vinden wat ze zoeken? We brengen het zoekgedrag van de doelgroep in kaart, zodat we de content van de website daarop kunnen aansluiten. De aansluiting van website inhoud en zoekgedrag is zeer belangrijk voor een goede vindbaarheid.

Contentstrategie voor de website? We kiezen de zoekwoorden waarop de website moet worden gevonden. We maken een prioriteitenlijst en een bijbehorende planning voor het herschrijven van de teksten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de klant. Het publiceren van de teksten op de website kunnen wij ook voor onze rekening nemen.

Waar moet je op letten als je een webpagina (her)schrijft voor SEO?

Dit onderdeel wordt ook wel on-page optimalisatie genoemd. Dus alle rankings factoren die zich op één losse webpagina bevinden. Hoe beter de pagina’s zijn ingericht, hoe hoger de website in de zoekresultaten eindigt.

Technische optimalisatie voor SEO

Naast content heeft de techniek of structuur van een website invloed op de Googleranking. Dit is een belangrijk onderdeel van SEO om grondig te controlere. Met verkeerde technische instellingen zullen je inspanningen voor niets zijn. Onder techniek van de site vallen o.a.: XML-sitemap, opsporen duplicate content, laadtijd van de website, 301 en 302 verwijzingen etc.

Meer weten over SEO of een SEO scan laten maken?

Neem contact met ons op voor een SEO scan.