Laat je WordPress website maken door Versgeplukt, dé WordPress specialist in Haarlem!

Een WordPress website laten maken? Internetbureau Versgeplukt uit Haarlem is de WordPress ontwikkelaar waar je graag zaken mee doet. Wij maken WordPress websites en webshops voor kleine en grote opdrachtgevers. WordPress is gebruiksvriendelijk en heeft veel sterke punten voor gebruikers en ontwikkelaars. WordPress is zeer geschikt voor startende en kleine tot middelgrote bedrijven.

Krachtige WordPress oplossingen

Wat zijn de voordelen van WordPress?
De voordelen van WordPress zijn eindeloos, maar we zetten de belangrijkste even op een rijtje.

  • Onbeperkte functionaliteiten (WordPress plugins)
  • Leverancier onafhankelijk
  • Continue doorontwikkeling
  • WordPress is gebruiksvriendelijk
  • Compatibiliteit met alle devices
  • Goede mogelijkheden voor SEO (Zoekmachine-optimalisatie)

WordPress website en hosting Haarlem

Naast het vormgeven en ontwikkelen van WordPress websites nemen we alle zorgen uit handen. Ook voor WordPress hosting ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat WordPress een open-source oplossing is, is het noodzakelijk aandacht te besteden aan veiligheid en onderhoud van het systeem. Hiervoor kun je een onderhoudscontract afsluiten, zodat de website goed en veilig blijft functioneren.

Onervaren gebruikers van WordPress kunnen problemen ondervinden met bijvoorbeeld de veiligheid, snelheid, onderhoud van WordPress en haar geïnstalleerde plugins.
Met Versgeplukt horen deze problemen tot het verleden. Wij zorgen er niet alleen voor dat de WordPress site zo optimaal mogelijk wordt opgezet, ook monitoren wij constant of de website wel voldoende veilig is. We zorgen ervoor dat updates worden geïnstalleerd en dichten eventuele lekken waar nodig.

Met Versgeplukt is het bouwen, onderhouden en hosten van WordPress websites in goede handen.