Versgeplukt ziet, luistert, denkt mee, adviseert, creëert en verrast. Met ruime ervaring in concept, vormgeving, creatie, marketing en strategie is Versgeplukt het reclamebureau dat bedrijven en merken laat groeien. We zijn flexibel, bewegen mee met de laatste trends en hebben alle smaken in huis voor creatieve en effectieve communicatie.

Reclamebureau Versgeplukt biedt een breed scala aan creatieve diensten en slimme marketingoplossingen om merken te helpen hun doelen te bereiken en zich te onderscheiden in een competitieve markt. Hier zijn enkele aspecten van hun diensten:

Merkstrategie en Positionering

We werken vaak samen met onze klanten om de merkidentiteit en positionering te definiëren. We helpen bij het identificeren van de unieke eigenschappen van een merk en hoe deze het beste kunnen worden gecommuniceerd naar de doelgroep.

Creatieve conceptontwikkeling

Creativiteit is de kern van onze diensten. We bedenken innovatieve en aansprekende concepten voor advertenties, campagnes, en marketingmateriaal om de aandacht van consumenten te trekken en onze boodschap effectief over te brengen.

Grafisch ontwerp en digital design

We hebben getalenteerde grafische ontwerpers en multimedia-experts in huis om visuele content te creëren. Dit omvat logo-ontwerp, reclamebanners, video’s en andere visuele elementen die merken kunnen helpen opvallen.

Content creatie

De productie van relevante en boeiende content is essentieel in moderne marketing. We helpen bij het creëren van tekst, afbeeldingen en video’s voor websites, sociale media, blogs en andere platforms.

Media planning en inkoop

We helpen onze klanten om de meest effectieve media-kanalen te identificeren en de advertentieruimte in te kopen. Dit omvat traditionele media zoals televisie, radio en print, evenals digitale advertenties op platforms zoals Google Ads, Facebook en Instagram.

voor wie

Trots op deze opdrachtgevers:

logo landgoed Duin en Kruidberg
leefom logo
van leeuwen vleesch
pré wonen logo
dunamare logo
sociaal wijkteam haarlem zandvoort
ing logo
logo bovenij ziekenhuis
vosta lmg logo
boogaard logo
logo verloskundigen kleverpark
ichthus lyceum logo
polidirect logo
rc makelaars volendam
gemeente haarlem logo
brinks logo
sopar makelaars
mathot logo
bibliotheek zuid kennemerland logo

Online marketing

Een belangrijk aspect van onze diensten is online marketing. We helpen bij zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA), socialemediamarketing en e-mailmarketing om online aanwezigheid te vergroten.

Analyse en rapportage

We houden nauwlettend in de gaten hoe marketingcampagnes presteren. We analyseren gegevens en stellen rapporten op om de effectiviteit van de campagnes te meten en aanbevelingen te doen voor verbetering.

Creatieve evenementen en guerrillamarketing

We bedenken ook creatieve evenementen en guerrillamarketingcampagnes om de aandacht van het publiek te trekken. Deze opvallende benaderingen kunnen viraliteit genereren.

Public relations

We kunnen ook PR-diensten aanbieden om de reputatie van een merk te verbeteren en relaties met de media op te bouwen.

Bij Versgeplukt beschikken we over een getalenteerd team van professionals met expertise op verschillende gebieden. We werken nauw samen met onze klanten om effectieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om merken te laten groeien en gedijen in een competitieve markt. De sleutel tot ons succes is vaak de combinatie van creativiteit, strategie en gegevensgestuurde inzichten om meetbare resultaten te leveren.