Het grafisch ontwerp bureau van Haarlem

Wij geloven in krachtige ontwerpen en heldere communicatie. Grafisch vormgegeven uitingen die opvallen, inspireren en overtuigen in eenvoud en kracht. Met een mooi vormgegeven gedrukte uiting is wat ons betreft nog steeds indruk te maken! Onze kracht zit in het vormgeven en produceren van zowel gedrukte als digitale media en uitingen. Eenheid en consistentie in uitstraling is daarbij dus gewaarborgd. Want hoe vaak gebeurd het niet dat drukwerk er heel anders uitziet dan de digitale uitingen? Omdat Versgeplukt ruime ervaring heeft in gedrukte én online media, is de kans dat er ‘ruis’ ontstaat in uw identiteit minimaal.

Grafisch ontwerp in vele smaken en vormen

Versgeplukt is sterk in het creëren van waarde door design. Voor startende ondernemers ontwerpen we originele logo’s en huisstijlen die in het oog springen, en een basis neerleggen voor succesvol ondernemen. Wij verzorgen het ontwerp van drukwerk zoals brochures, posters, verpakkingen, magazines en complete huisstijlen. Naast het ontwerp verzorgen wij ook het drukwerk en begeleiding om tot een zo optimaal mogelijk eindproduct te komen.

Van design tot drukwerk

Bij het maken van een grafisch ontwerp bepalen we van tevoren een geschikt drukproces. Alsmede het te gebruiken papier, drukgangen en materiaal. Daarbij adviseren we ook in afwerking en drukwerk veredeling. Tevens adviseren we in uitvoering en kwaliteit zodat de kosten in evenwicht zijn met de te behalen doelstellingen. Niet alle gedrukte media zal in de boekenkast belanden, daarom kunnen we op verzoek ook low-budget drukwerk leveren.

whisky en rum
recreatiemarketing
prophia
recreatiemarketing-derotonde grafisch ontwerp
grafisch ontwerp van leeuwen vleesch
mobigo
gastouderbureau pollewop
duthler
by bar
grafisch ontwerp
boogaard