Bureau voor online marketing én communicatie in Haarlem.

Versgeplukt is een klein maar full service online marketing bureau in het centrum van Haarlem, op 2 minuten lopen van Haarlem CS. Wij zijn een marketing bureau in Haarlem gericht op online en offline marketing en communicatie. Wij ondersteunen grote en kleine bedrijven op het gebied van online marketing, zoekmachine marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA) en web Analytics! Bij ons werken specialisten die gedreven zijn door online effect.

Online marketing in goede handen

De voornaamste online marketing bezigheid van Versgeplukt is zoekmachine optimalisatie (SEO). Met deze vorm van internet marketing wordt de meeste winst behaald door onze huidige partners. U kunt zich geheel vrijblijvend laten adviseren door een SEO specialist van ons bureau. Wij nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking, neem hier contact met ons op.

Een flexibel internet marketing bureau

Versgeplukt staat voor no-nonsense marketing. Geen vage resultaten maar harde cijfers waar je op kunt bouwen. We werken vanuit duidelijke doelstellingen naar een positief ROI: hogere conversie, meer leads, meer website bezoekers of meer naamsbekendheid.

Bewezen effectieve en resultaatgerichte aanpak
No-nonsense en afspraak is afspraak
Een klein en zeer gedreven en ervaren team