Specialisten in WordPress websites

Wat zijn de doelstellingen en wat wil je met je WordPress website bereiken? Meer verkopen, informeren, verrassen, aan je merk bouwen of diensten communiceren? Een goed doordachte website strategie is van groot belang voor succes en het behalen van je doelstellingen. Daarbij is vindbaarheid essentieel voor de kans van slagen. Voor grote en kleine bedrijven verzorgen wij de complete realisatie van WordPress websites. Waarin wij ons onderscheiden is dat we niet een template als basis nemen maar het design. Dus een WordPress website die naadloos aansluit op uw identiteit en uitstraling. Kijk in onze portfolio voor gerealiseerde WordPress website projecten.

Waarom kiezen voor een WordPress website?

WordPress is een krachtig open-source CMS dat uitblinkt in gebruik en mogelijkheden. Een aantal voordelen van WordPress op een rij:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Open-source dus leverancier onafhankelijk
  • Het WordPress CMS is schaalbaar en goed uit te breiden
  • WordPress is een ideaal CMS voor starters vanwege beperkte kosten

WordPress hosting

Naast de realisatie van WordPress websites verzorgen wij ook de hosting van je WordPress website. Wij monitoren de website en kunnen periodiek plugins en het CMS zelf updaten en bijwerken. Zo blijft de website gezond en up to date. Hiervoor dient wel een hosting en service contract worden aangegaan.

Of wij jou verder helpen op internet? Absoluut!

Bel voor meer informatie met Fred Overvliet 06 5321 8281 of neem contact met Versgeplukt webdesign haarlem op via het contactformulier.

Een internetbureau in het centrum van Haarlem gespecialiseerd in WordPress websites.

Versgeplukt is gespecialiseerd in WordPress website design en realisatie, zoekmachine optimalisatie en online marketing. Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Haarlem? Wil je een nieuw responsive webdesign of ben je helemaal uitgekeken op de huidige website? Of een product of dienst via een speciale WordPress website communiceren? Of gewoon een website die heel goed wordt gevonden en bovenaan staat bij Google en andere zoekmachines? Wij adviseren je graag welke oplossing de juist is en wat het beste binnen jouw budget past. Voor in het oog springende WordPress websites ben je bij Versgeplukt webdesign Haarlem aan het juiste adres.