Category

webdesign

Duthler

By | communicatie, concept en creatie, grafisch ontwerp, huisstijl en logo, portfolio, webdesign

Voor Duthler mode heeft Versgeplukt de nieuwe corporate identity en huisstijl ontwikkeld.

Aan de hand van het reeds ontwikkelde logo werd een doorvertaling gemaakt in stramien en grid voor diverse uitingen. De nieuwe folders, tassen, advertenties, bonus mailer etc. van Duthler mode werden door Versgeplukt vormgegeven en vastgelegd in een huisstijl manual.

prewonen magazine

Pré Wonen – communicatie, huisstijl, magazine, website

By | apps, communicatie, concept en creatie, grafisch ontwerp, huisstijl en logo, interaction design, online marketing Haarlem, portfolio, vastgoed communicatie, webdesign, websites

Communicatie Pré Wonen

Pré Wonen heeft Versgeplukt uitgekozen voor het design van hun nieuwe verkoopwebsite en een restyle van het Pré Wonen personeelsmagazine ZIN!. Voor Pré Wonen verzorgde Versgeplukt het interaction design, het webdesign en vormgeving voor de nieuwe verkoop website. Voor het interne magazine ZIN! verzorgde Versgeplukt de vormgeving en opmaak.

www.prewonen.nl

Prophia huisstijl en website

By | apps, grafisch ontwerp, huisstijl en logo, interaction design, portfolio, webdesign, websites

De vraag van Prophia aan Versgeplukt was het creëren van een nieuw logo en huisstijl dat strak, modern, vriendelijk en een goede herkenbaarheid in zich moest hebben.
Daarna werd er door Versgeplukt een volledige huisstijl ontwikkeld die zowel grafisch als online goed vertaald moest kunnen worden. Vanuit de huisstijl is een huisstijl manual ontwikkeld die alle kleur, typografische en layout specifieke elementen definities bevat. De website van Prophia is in de stijl van Prophia opgezet voor maximale herkenbaarheid. In eerste instantie is er gekozen voor een rustige toegankelijke website met weinig toeters en bellen. Precies zoals Prophia het graag wilde.